- Tempura de pollastre amb maionesa japonesa
- Empanadilles de carn amb salsa de soja
- Sushi de gambes
- Sushi de foie d'ànec
- Pizza japonesa d'algues i formatge
- Crepes de xocolata amb crema de mascarpone
- Raviolis d'espinacs i ricotta amb salsa carbonara
- PARÈNTESIS: entrepà de truita i entrepà de fuet (pel baixón d'alcohol, ja se sap...)
- Musclos a la brasa amb reducció de vinagre de mòdena
- Ous estrellats amb all i patates palla
- Verdures brasejades
- Xocos de sèpia a la romana
- Sèpia a la brasa amb all i julivert
- Pebrots del piquillo farcits de brandada
- Timbal d'escalivada amb formatge de cabra
- Verdures brasejades
- Amanida de taronja, pernil de jabugo i nous
- Rissotto de bolets
- Bacallà amb mel i pinyons
- Pasta amb butifarra negra i bolets
- Espàrrecs amb salsa Romesco
- Sexe
Espai patrocinat per
El Japonés (cadena Tragaluz, Passatge de la Concepció)
La flauta (c/Aribau)
Casa meva
1 comentari:
Menjar és un plaer... es cierto ehh, me has visto comer como poca gente ha visto ;) que bueno el japonés!!! y el bacalao en tu casa, fue la primera vez que lo comi así!!! y en la flauta, o flautas o como se llame, que siempre me confundo, ese timbal d'escalibada (¿?)... mmmMMMMmmm, me muero cuando lo meto en la boquita jejejeje si es un placer comer contigo, aprendo y te quiero... ya nos veremos otra vez cadddiiiiiñooooooo para comer bocadillos fuera de hora ;)
Publica un comentari a l'entrada