08 d’octubre, 2006

Gatronomia dels últims dies

No faré cap crítica gastronòmica a l'estil de Santi Santamaria al Magazine de la Vanguardia. No donaré receptes amb ingredients detallats, no criticaré bars ni restaurants. Només us vull fer enveja als que no mengeu bé. Als que voleu menjar bé però no podeu fer-ho, als que cuineu malament i us agradaria fer-ho bé...Jejeje. Avui estic una mica girada i la cosa serà fer-vos la punyeta. Aquí va:
  • Tempura de pollastre amb maionesa japonesa
  • Empanadilles de carn amb salsa de soja
  • Sushi de gambes
  • Sushi de foie d'ànec
  • Pizza japonesa d'algues i formatge
  • Crepes de xocolata amb crema de mascarpone
  • Raviolis d'espinacs i ricotta amb salsa carbonara
  • PARÈNTESIS: entrepà de truita i entrepà de fuet (pel baixón d'alcohol, ja se sap...)
  • Musclos a la brasa amb reducció de vinagre de mòdena
  • Ous estrellats amb all i patates palla
  • Verdures brasejades
  • Xocos de sèpia a la romana
  • Sèpia a la brasa amb all i julivert
  • Pebrots del piquillo farcits de brandada
  • Timbal d'escalivada amb formatge de cabra
  • Verdures brasejades
  • Amanida de taronja, pernil de jabugo i nous
  • Rissotto de bolets
  • Bacallà amb mel i pinyons
  • Pasta amb butifarra negra i bolets
  • Espàrrecs amb salsa Romesco
  • Sexe
Si, sí...és molt de menjar, però també hi ha hagut molt de desgast, i què coi. Menjar és un plaer


Espai patrocinat per
El Japonés (cadena Tragaluz, Passatge de la Concepció)
La flauta (c/Aribau)
Casa meva

1 comentari:

Fio de Beque ha dit...

Menjar és un plaer... es cierto ehh, me has visto comer como poca gente ha visto ;) que bueno el japonés!!! y el bacalao en tu casa, fue la primera vez que lo comi así!!! y en la flauta, o flautas o como se llame, que siempre me confundo, ese timbal d'escalibada (¿?)... mmmMMMMmmm, me muero cuando lo meto en la boquita jejejeje si es un placer comer contigo, aprendo y te quiero... ya nos veremos otra vez cadddiiiiiñooooooo para comer bocadillos fuera de hora ;)