11 de desembre, 2007

Caga tió

Avui pel personatge més respectat de tot Catalunya, per un ésser mític, entranyable, i amb cara de bo. És el protagonista per antonomàsia del Nadal dels nens i nenes de Catalunya, acompanyat del Pare Noel i dels Reis...
Fins aquí tot molt bonic.
Que un home gros, vestit de vermell i amb una llarga barba blanca s'enfili per les façanes de casa nostra i baixi per la xemeneia per deixar-nos els regals a la vora de l'arbre...d'acord.
Que una colla d'avis (un representant per cada tipus de pell i color de cabell que hi ha al món) arribi a casa nostra damunt de tres camells afamats i assedegats que s'acaben el turró i la llet que hi ha al costat de l'arbre de Nadal per tal de deixar-nos els nostres regals...d'acord.
Però que un tros de tronc amb una boina al cap cagui els nostres regalets al ritme d'una cançoneta enganxosa mentre rep cops de pal al llom....Per aquí no passo!
PD. He de reconèixer que tinc el tió més petit del món al damunt del moble del menjador...Qui sap, potser si em porto prou bé...

1 comentari:

Fr. Dhael ha dit...

Não é por causa do filme
mas já o assisti
e devo dizer como amante do cinema nacional que é um filme pra poucos
Eu particularmente adoro o Selton Mello, protagonista, em qualquer de seus trabalhos, e devo dizer que esse é um primor.
Se vc assistir me dê sua opinião, sem receio. Afinal gosto é igual a nariz, cada um tem o seu.